Chokladpannacotta
2 portioner ( 225 kcal/port)
Ingredienser:
2 gelatinblad
1 dl matlagningsgrädde 7 %
1 dl lättmjölk
1,5 msk socker
30 g mörk choklad
Gör såhär:
Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
Koka upp grädde, mjölk och socker. Se till att sockret smälter. Ta från värmen och tillsätt choklad och rör tills den smälter.
Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner i kastrullen. Jäll upp i 2 skålar eller glas och ställ kallt.
Ingredienser:
2 gelatinblad
1 dl matlagningsgrädde 7 %
1 dl lättmjölk
1,5 msk socker
30 g mörk choklad
Gör såhär:
Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
Koka upp grädde, mjölk och socker. Se till att sockret smälter. Ta från värmen och tillsätt choklad och rör tills den smälter.
Krama ur vattnet ur gelatinet och rör ner i kastrullen. Jäll upp i 2 skålar eller glas och ställ kallt.