sabinasskafferi

[kesoplättar]

Publicerad 2011-05-02 12:00:37 i GI/LCHF/Lågkalori,

kesoplättar är så jäkla gott!
jag har provat att äta med rivet äpple till, kalasgott. tänker du inte på kolhydraterna så är äpple smarrigt till (14,6g kollisar/100g).
Jag har nu gjort plättar med hackade jordgubbar i. smaskens (ca 8g kollisar/100g) så det rekommenderar jag starkt.
Med en klick grädde till så blir det så gott så man dör.

10 plättar:
250g keso
2 ägg
1/2 msk fiberhusk (finns bland glutenfria produkterna).

Blanda samman alltihopa, låt svälla i ca 6 minuter.
Klicka ut smeten i en plättlagg, eller som små plättar i en stekpanna.
Stek på medelhög värme, 3 min på varje sida.
Rör inte plättarna medan dom steks.

Klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela