sabinasskafferi

Pajskal

Publicerad 2011-03-24 20:39:56 i Övriga middagstips,

ca 12 portioner (alltså, två stora eller tre mindre pajer)!
Ingredienser:
3 dl grahamsmjöl
3 dl vetemjöl
250 g smör
5-6 msk vatten
Såhär gör du:
Blanda alla ingredienser i en bunke.
Fördela degen i pajformer.
Sätt ugnen på 200 C och låt skalen stå i formerna i ca 10 minuter.
Ha i fyllning, skjutsa in pajerna i ugnen och låt stå i mitten i ca 40-50 minuter eller tills fyllningen har fått färg och har stelnat.
Klart!
Pajdeg kan med fördel frysas in om man får deg över.

Kommentarer

Postat av: Rebecca

Publicerad 2011-03-24 21:13:12

kikar in :)

Postat av: Ann

Publicerad 2011-03-24 21:42:48

åå. ska prova ditt recept. är så dålig på pajskal :)

Postat av: sabina

Publicerad 2011-04-07 10:21:46

anna: ja gör det! det är busenkelt och blir alltid bra :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela