Idébanken - Per Moberg
Mat:
Bouef bourgignon
Hängmörad biff med bea
Sjömannsbiff
Halstrad råbiff med persiljesmör
Isterband med stuvad potatis
Plankstek
Kalops
Raggmunkar med fläsk och rårörda lingon
Viltgryta med kantareller
Pasta di piero moreno
Rökta räkor med aioli
Efterrätter:
Svartvinbärssorbet
Klappgröt
Saffranspannkaka med salmbärssylt
Bouef bourgignon
Hängmörad biff med bea
Sjömannsbiff
Halstrad råbiff med persiljesmör
Isterband med stuvad potatis
Plankstek
Kalops
Raggmunkar med fläsk och rårörda lingon
Viltgryta med kantareller
Pasta di piero moreno
Rökta räkor med aioli
Efterrätter:
Svartvinbärssorbet
Klappgröt
Saffranspannkaka med salmbärssylt