Köttgryta!
Jag har aldrig riktigt fattat dealen med grytbitar.. Både jag och min sambo har tyckt att grytbitar har varit lika med SNUSK!
Kan bero på att vi inte har fått dom ordentligt tillagade.. ;)
Men idag så hade jag all tid i världen så jag köpte grytbitar och lät dom puttra lääääänge!
Här följer receptet.
Ingredienser för 5-6 portioner: Tid ca 1.5-2 timmar
ca 1 kg grytbitar
5 dl vatten
3 dl matlagningsgrädde
300 g champinjoner
smör att steka i
1 köttbuljongtärning
Såhär gör du:
1. Bryn köttet i pannan i några minuter.
2. Ha i vatten så du täcker köttet (ca 5dl) och buljongen, koka upp och låt det sen puttra under lock i ca 1 timme.
3. Efter den timmen så har du i champinjonerna och grädden och puttrar i ytterligare 30 minuter.
4. Servera med en god sallad och ris. Bon appetit!

Kan bero på att vi inte har fått dom ordentligt tillagade.. ;)
Men idag så hade jag all tid i världen så jag köpte grytbitar och lät dom puttra lääääänge!
Här följer receptet.
Ingredienser för 5-6 portioner: Tid ca 1.5-2 timmar
ca 1 kg grytbitar
5 dl vatten
3 dl matlagningsgrädde
300 g champinjoner
smör att steka i
1 köttbuljongtärning
Såhär gör du:
1. Bryn köttet i pannan i några minuter.
2. Ha i vatten så du täcker köttet (ca 5dl) och buljongen, koka upp och låt det sen puttra under lock i ca 1 timme.
3. Efter den timmen så har du i champinjonerna och grädden och puttrar i ytterligare 30 minuter.
4. Servera med en god sallad och ris. Bon appetit!
