[kesoplättar]
kesoplättar är så jäkla gott!
jag har provat att äta med rivet äpple till, kalasgott. tänker du inte på kolhydraterna så är äpple smarrigt till (14,6g kollisar/100g).
Jag har nu gjort plättar med hackade jordgubbar i. smaskens (ca 8g kollisar/100g) så det rekommenderar jag starkt.
Med en klick grädde till så blir det så gott så man dör.
10 plättar:
250g keso
2 ägg
1/2 msk fiberhusk (finns bland glutenfria produkterna).
Blanda samman alltihopa, låt svälla i ca 6 minuter.
Klicka ut smeten i en plättlagg, eller som små plättar i en stekpanna.
Stek på medelhög värme, 3 min på varje sida.
Rör inte plättarna medan dom steks.
Klart!
jag har provat att äta med rivet äpple till, kalasgott. tänker du inte på kolhydraterna så är äpple smarrigt till (14,6g kollisar/100g).
Jag har nu gjort plättar med hackade jordgubbar i. smaskens (ca 8g kollisar/100g) så det rekommenderar jag starkt.
Med en klick grädde till så blir det så gott så man dör.
10 plättar:
250g keso
2 ägg
1/2 msk fiberhusk (finns bland glutenfria produkterna).
Blanda samman alltihopa, låt svälla i ca 6 minuter.
Klicka ut smeten i en plättlagg, eller som små plättar i en stekpanna.
Stek på medelhög värme, 3 min på varje sida.
Rör inte plättarna medan dom steks.
Klart!